Welkom op de website van Renate & Robertjan. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Renate en Robertjan zijn namelijk al 142 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Renate of Robertjan? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
 

www.robertjanrenategaantrouwen.nl    Home
Ons verhaal
Over Renate
Over Robertjan
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 2962
pagina's bekeken: 3232
www.onzebruiloftsite.nl

Ons verhaalIn mei 2019 zijn we precies 15 jaar samen. Wat begon op het terras van 't Hoefje, waarbij de vonk eigenlijk direct al over sloeg, is inmiddels uitgegroeid tot een heus gezin! 

Mei 2004: op de vaste borrelstek bij Cafe 't Hoefje op het terras.... Ik (Renate) zat daar met mijn vriendinnen die een leuke jongen zien lopen en hem roepen. Wat blijkt, hij is een bekende van Harry (papa Renate) en schuift aan om een biertje te doen."Hij is wel heel leuk" dacht ik, terwijl mijn vriendin een poging deed om Robertjan te veroveren.

Helaas voor mijn vriendin, was de vonk tussen ons al overgeslagen en terwijl RJ nog een drankje ging halen aan de bar, sprak papa Harry hem aan: "Ik heb zo'n idee dat jij de volgende bent die binnenkort bij mij thuis op de bank zit".... Een verbaasde RJ, niet wetende dat Harry mijn vader was, voelde zich toch enigzins opgelaten :D. 

Een serieuze date volgde en al snel sliepen we geen avond meer apart.